Brillen

Bij Maalsen Optiek Nijmegen vind je een breed aanbod aan monturen en brillenglazen. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos montuur of een uitgesproken bril, wij helpen je graag. Samen gaan we op zoek naar een bril die bij jou past, totdat we de perfecte match gevonden hebben!


Monturen

Wij verkopen monturen in alle prijsklassen, van design tot tijdloos, van goedkoop tot duur en van eenvoudig tot extravagant. Alle monturen zijn van goede kwaliteit en hebben bij normaal gebruik een goede levensduur. Ook hebben wij een budget serie welke wij aanbieden inclusief glazen. Ook voor een “goedkope” bril kun je dus bij ons terecht. In bepaalde gevallen zal er een kleine bijbetaling nodig zijn in verband met de keuze en/of sterkte van de glazen.

Tip: Van de gewone monturen zijn ook zonnebrillen te maken met gekleurde glazen op jouw sterkte.

Glazen

Om te beginnen zijn er erg veel verschillende brillenglazen met ieder hun eigen specifieke eigenschappen. Zelfs voor een website zijn het er teveel om op te noemen. Er zijn merkglazen en zogenaamde white-label glazen, glazen van gerenommeerde leveranciers zonder hun merktekens. Het bepalen van de juiste glazen voor jou is alleen mogelijk nadat wij weten welke sterkte en specifieke wensen jij hebt.  Zoals je hieruit begrijpt is dit alleen mogelijk na een bezoek aan onze zaak.

Zonnebrillen

In zonnebrillen is veel keus, niet alleen wat de modellen betreft, maar ook de zonneglazen. Denk hierbij aan UV-bescherming, polariserend en kleur.

Bij sommige merken is het mogelijk om dit te combineren met het model dat jij leuk vindt. Ook zijn zonnebrillen in de meeste gevallen op jouw sterkte te maken.