Update coronavirus

Optiek valt onder essentiële detailhandel

We zijn een tijd gedeeltelijk open geweest en zijn op zoek gegaan naar manieren om te kunnen werken met inachtneming van de veiligheidsmarge zoals geadviseerd door het RIVM.

We hebben schermen geplaatst, hygiëne maatregelen genomen voor u en voor ons.

Dit betekent concreet :

* wij vragen u om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren (hier hebben wij de spullen voor staan)

* Oogmetingen, lens controles en optometrie kunnen wij vanachter schermen uitvoeren

* Omdat wij maximaal 2 klanten voor lenscontrole of oogmeting kunnen  helpen, vragen wij u hiervoor een afspraak te maken en maximaal 1 begeleider per klant mee te nemen.

* Voor het ophalen van brillen, lenzen en vloeistoffen of het afpassen van de (zonne) bril mag u zo binnenlopen, maar hierbij ook graag de handen desinfecteren en 1,5 m afstand bewaren tussen ons en de ander klanten.

* Bent u toe aan een nieuwe (zonne) bril? Tijdelijk werken wij ook op afspraak voor het uitzoeken van een nieuw montuur.

* Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM op en mocht u zichzelf niet lekker voelen, koorts hebben, niezen of hoesten dan vragen wij u om uw bezoek uit te stellen.

Optometrie

Hans Maalsen is optometrist bij Maalsen Optiek Nijmegen. Dit houdt in dat hij is opgeleid om de gezondheidstoestand van het oog te bepalen middels een screening. Een soort huisarts voor de ogen dus. Hierdoor kunnen contactlenzen veilig worden aangemeten. Lees meer…

Brillen

Bij Maalsen Optiek Nijmegen vind je een breed aanbod aan monturen en brillenglazen. Zoek je een tijdloos montuur of juist een uitgesproken bril? Wij helpen graag. Samen gaan we op zoek naar een bril die bij jou past, totdat we de perfecte match gevonden hebben! Lees meer…

Contactlenzen

Ervaren lensdrager of nieuw in de wereld van contactlenzen? Bij Maalsen Optiek Nijmegen vind je alle soorten contactlenzen: hard, zacht, multifocaal en nachtlenzen, van vrijwel alle fabrikanten. Samen zoeken we zorgvuldig naar de beste lenzen voor jouw ogen. Lees meer…